Laman

Jumat, 09 Desember 2016

Kisah urashima taro versi bahasa Finlandia

Kisah urashima taro versi bahasa Finlandia


Ennen vanhaan kun oli kalastaja nimeltään Urashima Taro. Hän oli erittäin mukava, nuori ja vahva, hän voisi purjehtia veneen huomattavasti älykkäämpiä kuin ne, jotka elävät rannalla talon. Hän usein purjehti kaukana merellä, jossa naapurit usein muistoksi hänen vanhempansa, että ehkä jonain päivänä hän menisi liian kauas merelle ja koskaan tulla takaisin.Hänen vanhempansa tietävät tämän on kuitenkin ne ymmärtää, että hänen poikansa on erittäin hyvä purjehdus, ja ne eivät ole koskaan liian mengkuatirkannya. Vaikka Urashima palaavat odotettua hitaammin, ne aina odotti häntä ilman tunnonvaivat. Urashima he rakastavat enemmän kuin omaa elämäänsä, ja olemme ylpeitä siitä, että hän on erittäin rohkea ja voimakas kuin pojilla naapureita.

Eräänä aamuna, Urashima Taro meni ottamaan kiinni hänen netto, kuten ditebarkannya eilen illalla. Yhdessä rainoja keskuudessa kalaa, joka on kiinni, hän löysi pienen kilpikonna jotka tulevat sotkeutua. Turtle kainaloon ja sijoittaa sen hänen oma vene, hän säilyttää turvallisessa paikassa, jotta hän voi ottaa hänet kotiin. Mutta kunnioitusta, kuunnellen kilpikonna Urashima vaativan äänellä hyvin pehmeästi. "Mitä minun piste sinulle?" kysyi kilpikonna. "Olin liian vähän syötävää, ja liian nuori kestää kauan ennen kuin tulin suuri. Armahda minua ja vie minut takaisin mereen, koska en halua kuolla." Urashima Taro ystävällisesti sääli paa kilpikonna joka aneli, että hän päästää pienen kilpikonnia takaisin mereen.

Muutaman vuoden kuluttua tästä tapauksesta, kun Urashima Taro mennä purjehtii liian kaukana merellä, huono myrsky iskee veneen tuli ja rikkoi veneen palasiksi. Urashima on erinomainen uimari, ja hän pyrkii edelleen saadakseen rantaan uimalla, mutta välimatka hänen ja ranta on liian kaukana ja tuolloin meri oli erittäin kovaa, hänen voimansa laantunut ja hän alkoi vajota hitaasti. Kun hän luopui ja ajattelin että hän ei koskaan näe isäänsä jälleen, hän kuuli hänen nimensä kutsutaan ja näin suuren kilpikonna uinti häntä kohti.

Take kepunggungku ", huusi kilpikonna," ja minä vie maahan. "Kun Urashima Taro oli turvallinen ja istuu takana kilpikonna, kilpikonna ja sitten jatkoi sanoen:" Olen kilpikonna että menetät kun olin nuorempi ja ei avuton oman verkkonsa ja olen erittäin tyytyväinen vastavuoroisesti ystävällisyyttäsi. "

Ennen kuin he saapuivat rannalle, kilpikonna Urashima Taro kysyttiin, että onko hän haluaisi nähdä ihana elämä, joka on piilotettu meren alla. Nuoret kalastaja vastasi, että se oli kokemus, että olisi erittäin mukavaa. Hetkessä, ne molemmat sukeltanut vihreää vettä. Urashima puristi takaisin kilpikonnia, joka vei hänet syvyyksiin mittaamattomasti. Kolmen yön, he saavuttivat merenpohjaa, ja saapui erittäin kaunis paikka, täynnä kultaa ja crystal. Coral ja helmet sekä erilaiset jalokivet tehdä hänen silmänsä loistivat ja kunnioitusta, ja mikä on sisäpuolella palatsin tekee hänestä ihmetteli jälleen, valaistu kalansuomuineen kauniin kiiltävät.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar