Laman

Senin, 12 Desember 2016

Cerita Joko Kendil dalam bahasa Belanda

Cerita Joko Kendil dalam bahasa Belanda


Once upon a time, in een afgelegen dorp in Midden-Java, is er een arme weduwe. Hij heeft een zoon die een pot voor het koken van rijst lijkt. In Midden-Java, is pot voor het koken van rijst genaamd Kendil. Omdat de jongen die Kendil dan Hij is bekend onder de naam van de Joko Kendil leek.Hoewel dergelijke Kendil zijn zoon, maar de moeder had niet het gevoel schaamte of spijt, zelfs integendeel Hij was dol op haar van harte. Toen ik klein was, Joko Kendil als kind leeftijd. Hij is erg speels zo geliefd haar vrienden. Op een dag was er een bruiloft in het nabijgelegen dorp. Joko Kendil stilletjes gleed in de keuken.

'O, nee Kendil leuk. Het is beter om cakes en vruchten te plaatsen ", aldus een moeder zetten een assortiment van gebak en fruit in de Kendil. Hij wist niet dat het eigenlijk een menselijke Kendil. Eenmaal volledig opgeladen, Joko Kendil langzaam uitrollen.

"Kendil magisch! Kendil magisch! Riep de mensen die zag het gebeuren. Ze zijn klauteren om die magische Kendil hebben. Joko Kendil nog sneller naar huis gerold.

Thuiskomst, John Kendil indirect aan zijn moeder. "Waar heb je de taart en fruit zo veel als dit? ' vroeg ze verbaasd. Joko Kendil je eerlijk vertellen wat er gebeurd. Alles was niet gestolen, maar de toekenning van moeders in de keuken van een trouwfeest. Volgens hen Kendil mooie Iebih recht voor gebak en fruit in plaats van gebruikt voor het koken van rijst op te slaan.

Jaar na jaar Joko Kendil ouder en meer volwassen. Maar zijn lichaam is niet veranderd, het blijft zoals Kendil. Op een dag Joko Kendil uitte zijn wens om te trouwen. Natuurlijk, verward moeder, die wil zijn zoon-vormige Kendil trouwen. Haar moeder wordt steeds weer in de war wanneer Joko Kendil staten slechts een prinses zou trouwen.

"Wat is uw wens niet vergis, mijn zoon? U bent kinderen van de armen, zoals Kendil lichaamsvorm. Hoe kon een prinses wil met je trouwen? '

zei zijn moeder. Maar Joko Kendil nog steeds aangespoord om onmiddellijk melamarkan prinses voor haar. Tot slot, op de afgesproken dag Kendil Joko en zijn moeder aan de koning.

De koning heeft drie dochters's mooi. Joko Kendil Dengah moeder zorgvuldig legde uit dat hij gekomen was om een ​​aanvraag voor een van de prinses. De koning was zeer verrast, maar wijselijk vroeg hij zijn antwoord op de derde dochter.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar