Laman

Sabtu, 10 Desember 2016

Kisah urashima taro versi bahasa Hungaria

Kisah urashima taro versi bahasa Hungaria


A régi időkben, amikor volt egy halász neve Urashima Taro. Nagyon szép, fiatal és erős, nem tudott vitorlázni egy hajó sokkal intelligensebb, mint azok, akik élnek a tengerparti házban. Gyakran hajózott messze kinn a tengeren, ahol a szomszédos gyakran megemlékeznek a szüleinek, hogy talán egy napon majd túl messzire megy ki a tengerre, és soha nem jön vissza.

A szülei tudják ezt, azonban nyilvánvaló, hogy a fia nagyon jó vitorlás, és soha nem is mengkuatirkannya. Még ha Urashima visszatér a vártnál lassabban, mindig várt rá nélküli aggály. Urashima szeretik jobban, mint a saját életét, és büszke arra, hogy ő nagyon bátor és erős, mint a fiúk szomszédok.

Egy reggel, Urashima Taro ment, hogy egy fogást a net, mint ditebarkannya tegnap este. Az egyik paplanok között hal beszorul, talált egy kis teknős, hogy jön kusza. Turtle megragadni azt, és elhelyezte a saját hajóval, ő tartotta biztonságos helyen, így ő is hazaviszi. De áhítattal, hallgat a teknős Urashima könyörgött hangon halkan. "Mi legyen a lényeg az Ön számára?" kérdezte teknős. "Én már túl keveset eszik, és túl fiatal ahhoz, hogy hosszú időt vesz igénybe, amíg nem lett nagy. Könyörülj rajtam, és vigyen vissza a tengerbe, mert nem akarom, hogy meghaljon." Urashima Taro kedves kár paa kis teknős, aki könyörgött, hogy engedje el a kis teknősök vissza a tengerbe.

Néhány évvel az incidens után, amikor Urashima Taro megy vitorlázás túl messzire ki a tengerre, egy rossz vihar eléri a hajó jött, és megtörte a hajó darabokra. Urashima kiváló úszó, és ő továbbra is törekszik annak érdekében, hogy a strand az úszás, de a távolság közte és a part túl messze van, és abban az időben a tenger nagyon erős, erejét gyengült, és ő elkezdett süllyedni lassan. Amikor feladta, és úgy gondolta, hogy ő soha nem az apja megint hallotta a nevét hívják, és látta, hogy egy nagy teknős úszás felé.

Vegyük kepunggungku "kiáltotta a teknős", és én elviszi a földet. "Amikor Urashima Taro biztonságos volt és ült hátul a teknős, a teknős, majd így folytatta:" Én vagyok a teknős, hogy laza, amikor fiatalabb voltam, és nem tehetetlen a hálókat, és nagyon örülök, hogy viszonozni a kedvességét. "

Mielőtt megérkeztek a strand, a teknős Urashima Taro kérte, hogy vajon azt szeretné, hogy a csodálatos életet hogy el van rejtve a tenger alatt. A fiatal halász azt válaszolta, hogy a tapasztalat, hogy nagyon jó lenne. Egy pillanat alatt mindketten beugrott a zöld víz. Urashima szorongatva a hátsó teknősök vitte a mélybe mérhetetlenül. Három éjszaka után elérték a tenger fenekére, és megérkezett egy nagyon szép hely, tele arannyal és kristály. Korall és gyöngy és a különböző drágakövek, hogy a szeme csillogott, és félelem, és mi van a belsejében a palota, hogy neki újra elcsodálkozott, világító hal mérlegek szép fényt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar