Laman

Rabu, 07 Desember 2016

Kisah urashima taro versi bahasa Catalan

Kisah urashima taro versi bahasa Catalan


En els vells temps, quan hi havia un pescador anomenat Urashima Taro. Ell va ser molt agradable, jove i fort, que podia navegar un vaixell molt més intel·ligents que els que viuen de la casa de platja. Sovint va navegar lluny de la costa, on els veïns sovint commemoren als seus pares que potser un dia anava a anar massa lluny en el mar i no tornar mai més.Els seus pares saben que això té, però, s'entén que el seu fill és molt bo en vela, i mai són massa mengkuatirkannya. Fins i tot si Urashima tornar més lentament del que s'esperava, que sempre esperaven a ell sense cap escrúpol. Urashima que estimo més que a la seva pròpia vida, i estem orgullosos que és molt valent i poderós que els nens veïns.

Un matí, Urashima Taro va anar a prendre un nus a la xarxa, com ditebarkannya ahir a la tarda. En una de les bandes, entre peix que es captura, es va trobar amb una petita tortuga que vénen enredat. Tortuga agafar i el va col·locar en el seu propi vaixell, que guardava en un lloc segur, perquè pugui portar-la a casa. Però amb sorpresa, l'escolta de la tortuga Urashima es va declarar en veu molt suaument. "Quin és el meu punt per a vostè?" tortuga comanda. "Jo era massa poc per menjar, i massa jove per prendre un llarg temps fins que es va convertir gran. Tingues pietat de mi i em porti de nou a la mar, perquè jo no vull morir." Urashima Taro amablement pietat paa petita tortuga que va demanar que es va deixar anar de les petites tortugues de nou al mar.

Pocs anys després d'aquest incident, quan Urashima Taro anar navegant massa lluny en el mar, una tempesta colpeja el vaixell va arribar i va trencar el vaixell a trossos. Urashima és un excel·lent nedador, i ella continua lluitant per tal d'arribar a la platja nedant, però la distància entre ell i la platja està molt lluny i en aquest moment el mar era molt fort, el seu poder transcorria i ell ha començat a enfonsar lentament. Quan es va rendir i va pensar que mai tornaria a veure el seu pare de nou, va sentir el seu nom cridat i va veure una gran tortuga nedant cap a ell.

Prengui kepunggungku ", va exclamar la tortuga", i et portaré a la terra "Quan Urashima Taro era segur i s'asseu a la part posterior de la tortuga, la tortuga i després va passar a dir:". Jo sóc una tortuga que es perd quan era més jove i no indefens a les seves xarxes, i estic molt content de correspondre a la seva amabilitat ".

Abans d'arribar a la platja, la tortuga Urashima Taro va preguntar que si li agradaria veure la meravellosa vida que s'amaga sota el mar. El jove pescador va respondre que era una experiència que seria molt agradable. En un instant, tots dos es van submergir en l'aigua verd. Urashima agafant la part posterior de les tortugues que el van portar al més profund incommensurablement. Després de tres nits, van arribar al fons del mar, i van arribar a un lloc molt bonic, ple d'or i cristall. Coral i perles i diverses pedres precioses per fer que els seus ulls brillaven i sorpresa, i el que està a l'interior del palau està fent ell es va meravellar de nou, il·luminat amb escates de peix bell brillantor.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar