Laman

Senin, 19 Desember 2016

Kisah The Little Mermaid versi bahasa Belanda

Kisah The Little Mermaid versi bahasa Belanda


Lang geleden leefde er een Sea King in een koraal paleis, dat zeer diep op de bodem van de zee was. Hij had zes dochters. Terwijl de vijf van zijn dochters waren blij, de jongste van hen was ongelukkig.

De kleine zeemeermin liefde van de wereld boven de zee. Ze zwom vaak naar de oppervlakte van de zee en zag de mooie blauwe hemel, zon en de groene bomen van het verre land. Ze gebruikte triest om te voelen wanneer het tijd om terug naar huis te komen, kwam.

In het midden van de nacht, De kleine zeemeermin verliet haar huis en kwam aan de oppervlakte, in het geheim. Ze zat op een rots en zong een lied. Ze had heel mooie stem. In de donkere en stormachtige nacht, de hoge golven crashte een schip en het schip rollen en stampen op de zee. Naast het schip een jonge man werd signalering voor hulp. De kleine zeemeermin onmiddellijk redde hem. Ze bracht hem naar de kust en rustte hem tegen een rots. Ze werd verliefd op deze jonge man, de knapste ze ooit had gezien. Een paar minuten later, een jong meisje kwam en keek hen. De kleine zeemeermin meteen linksaf de oppervlakte en bereikte haar huis.

De kleine zeemeermin altijd gedacht van de jonge man. ontmoette ze een zee heks en vertelde haar dat ze willen een mens te zijn. Zodat ze kon lopen en dansen op de grond aan de vorst, die ze van te ontmoeten. De heks ingestemd met de wens toestemming op twee staat. Ten eerste zal de heks de prachtige stem van de kleine zeemeermin, dus de kleine zeemeermin kan niet praten en zingen. Ten tweede, als de jongeman iemand anders trouwt, zal de kleine zeemeermin sterven en worden schuim van de zee. De kleine zeemeermin overeengekomen en werd al snel omgezet in een mooi meisje dat schitterende kleren.

De kleine zeemeermin bereikte de jonge man paleis en het gevoel dat de jonge man haar als de hulpverlener zou herkennen. Niets over het meisje kennen, het paleis bewakers haar niet binnen laten. Omdat ze kan niets zeggen. Luister naar de muziek uit het paleis, beginnen ze om mooi te dansen. De jonge man kwam plotseling en je ziet een mooi meisje met lang haar en mooie dans. Hij graag haar en haar in staat stellen om samen met hem in het paleis. De jonge man zei dat de kleine zeemeermin herinnerde hem met iemand die zijn leven gered. De jonge man vroeg haar om te dansen op zijn partij. De kleine zeemeermin dans prachtig en charme iedereen.

Dag na dag, ze zijn in de buurt te zijn. De prins, die is de jonge man zei dat hij verliefd op een mooi meisje, die prachtige stem die zijn leven gered had, maar hij is nooit het zien van haar tot nu toe. Hij denkt dat hij haar nooit meer zal ontmoeten, dus hij zal een mooi jong meisje, die hem aan de rand van de zee gevonden trouwen. De kleine zeemeermin voelde me erg verdrietig om te horen. De kleine zeemeermin hem wilde vertellen dat ze was het meisje. Maar ze kunnen niet sprak.

De bruiloft is gekomen. De kleine zeemeermin kwam naar het paleis en zag de prins met de prinses. Ze liep uit van het paleis en bereikte de rand van de zee. Verdrietig over wat er met haar, ging zij de zee, stierf en werd schuim van de zee.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar