Laman

Minggu, 27 November 2016

Kisah bawang merah bawang putih versi bahasa Belanda

Kisah bawang merah bawang putih versi bahasa Belanda


In het verleden is er een dorp dat zeer vruchtbaar. Het leven van een meisje dat met stiefmoeder en zijn halfbroer, het meisje genaamd knoflook leefden. Ze is een mooi meisje, die ijverig, in tegenstelling tot zijn stiefbroer lui. Alle huiswerk te doen is knoflook. Zijn stiefmoeder was erg wreed voor haar, kleine fouten die knoflook doen, zou rechtstreeks schelden. Maar knoflook blijven patiƫnt door middel van dit alles.

Knoflook is eigenlijk de zoon van een zeer rijke, erg dol op haar biologische moeder. Maar het lot zou, nadat zijn biologische moeder is overleden, haar vader hertrouwde weduwe met elkaar, dat is niet zijn eigen buren. Toen de vader om de handel gingen, de stiefmoeder is altijd ruwe behandeling. Maar toen het huis van zijn vader, zijn stiefmoeder behandeling was uitstekend, zoals ook was met zijn stiefbroer.

Op een dag, de knoflook vader was ernstig ziek en stierf. Behandeling stiefmoeder werd steeds erger, nog harder dan voorheen. Knoflook zag er mager en bleek, riep hij miste zijn biologische vader en moeder nu verdwenen, miste hij van hen beiden op dezelfde manier weer. Zeer ongelukkige lot van knoflook.

Zonnige ochtend, maar niet zo helder als de lever knoflook, stiefmoeder verteld om kleren in de rivier wassen, is knoflook niet durft te weigeren, ook al is hij niet goed vandaag. Knoflook ging naar de rivier, bij het wassen van kleding, plotseling een van de kleding stiefmoeder gesleept swift rivier stromen, knoflook liep de rivier om te zoeken naar kleding die weg werden gewassen.

"Ik moet kleding te vinden moeder, anders zou ik zeker worden gestraft 'mompelde knoflook.

Hij liep een heel eind op de oever van de rivier, werden ook niet de kleren worden weggespoeld. Toen ontmoette knoflook kembala een geit, hij groette en vroeg.

"Goedemiddag oom, of de oom zag kleding die deze rivier geveegd?" Vroeg knoflook.

"Ja, jongen. Kleding werd gedragen door vlugge rivier stromen naar westerse cedar "antwoordde de geit kembala.

'Dank u, oom. Vroeger wilde ik op zoek gaan naar goodbye ", zegt knoflook.

Knoflook terug naar beneden de rivier naar het westen volgens de instructies geit kembala eerder. Na een wandeling langs de rivier, ontmoette hij een oude man die baden in de rivier de buffel.

"Goedemiddag, grootvader. Heeft hij de kleding die deze rivier geveegd zien? "Vroeg knoflook.

"Ja, jongen. Opa had de kleren gezien, omdat vlugge rivier stromen, grootvader kon het niet nemen, je probeert om de stroom van deze rivier te vinden, jongen. "Antwoordde de grootvader.

'Dank u, opa. Ik nam afscheid voordat ik naar kijken ", zei knoflook.

Knoflook dan liep terug naar beneden de rivier, hij bleef kijken en op zoek naar kleding, zij vreesde haar stiefmoeder schold toen uit zijn kleren ontbreekt. Knoflook kan me niet voorstellen wanneer thuiskomst zal zeker worden uitgescholden en geslagen haar stiefmoeder. Heb niet het gevoel dat het al donker, de knoflook niet ver genoeg gaan, en toen ontmoette ze een grote oma die was het wassen van groenten in de rivier. Met de angst voor knoflook waagde om zijn grootmoeder te vragen.

Welterusten, oma. Heeft het uitzicht kleding die deze rivier? "Vroeg knoflook geveegd.

"Ja, jongen. Ik zag de kleren die de rivier geveegd en ik raapte het op, nu ik op te slaan kleren in gubugku "antwoordde de oude vrouw.

Knoflook is zeer opgelucht dat het antwoord op de oude vrouw te horen, dacht hij dat de goede man is niet de maat van de schoonheid van haar gezicht, maar de goedheid van zijn hart een man wordt gemeten. Mijn grootmoeder was heel eng, maar de grootmoeder was aardig en vriendelijk, in tegenstelling tot zijn moeder en zijn stiefbroer, hoewel haar gezicht was mooi, maar zijn hart is zeer slonzig en smerig.

'Dank u, had oma de kleding die ik zocht gevonden ", zei knoflook.

"Het was al donker, het verblijf in gubugku." Zei de oude vrouw.

"Dank je, oma. Niet oma de moeite? "Vroeg knoflook.

"Ik woon alleen, na al die tijd is er nieuw vandaag is bij mij", antwoordde de oude vrouw.

Ze liepen naar de hut grootmoeder was, knoflook is eigenlijk heel bang, omdat alle spullen hier komt uit de botten. Knoflook kan alleen overgeven aan God. Als er iets gebeurt met hem, hij was oprecht. Huts, knoflook koken van rijst en kook voor oma. Omdat knoflook gewoonten thuis zijn ijverig, oma hou echt van knoflook.

De volgende dag, knoflook wakker vroeg in de ochtend. Hij moest naar huis te gaan omdat de moeder en stiefbroer zeker op hem te wachten thuis. Knoflook dezelfde afscheid grootmoeder, alvorens terug naar huis, kreeg hij te horen op een kleine pompoen en een grote pompoen plukken. Knoflook koos voor een kleine pompoen en toen bedankte hij zijn grootmoeder en het huis verlaten.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar